2020 Amazon Musthaves ! ✨

Amazon... Wij hebben een haat liefde verhouding. Ik hou van Amazon, want je vindt er de meest "random" shit, dat ìk zelfs niet kan verzinnen. Ik haat Amazon, want mijn bankrekening wordt geplunderd ! Ik denk dat ik niet lieg als ik zeg dat er 1/3de van mijn loon naar Amazon gaat, ik ben dan ook een enorm trots prime member.

Met prime geniet je van gratis verzending en retour op tal van producten en dat voor maar €5,99 / maand, ze hebben ook super veel films en series waar je naar kan kijken, en nog vanalles anders wat ik eigenlijk niet echt gebruik... Zo eerlijk ben ik wel :-).

Ik bestel zo goed als enkel bij amazon.de, dit wordt dan verzonden vanuit Duitsland en je hebt je productjes binnen de 3-4 werkdagen in huis, wel goed opletten, want sommige producten worden uit China verzonden ! Dit kan je zien aan de levertijden die vermeld staan bij de producten, deze zijn zéér accuraat. 

Klik simpelweg op de afbeelding en je wordt doorgestuurd naar het product !

Roze keukenhulpjes   

Super coole pink utensils. Enige minpuntje, ze zijn niet vaatwasproof. De eerste dagen gaat dat goed hé, maar ja... Na enkele weken moesten ze er toch aan geloven. Het enige wat er gebeurt is dat de "lak" minder shiney wordt. Prima voor mij. 

 

Brita waterfilters

De grootste reden dat veel van mijn keukenapparaten het begaf, was kalk ! De theepot zat vol kalk, onze koffiemachine zat vol kalk, zelf mijn diertjes hun waterbakje moest er aan geloven. En ik ken mezelf, ik ben een RAMP als het aankomt op het onderhouden van apparaten. Ik ben lui. Heel. erg. lui. Dus dan hebben wij ons een Brita waterfilter aangeschaft, maar jongens, die filters zijn duur hé ?! Deze van Amazon zijn de goedkoopste die ik heb gevonden, en werken echt super goed ! Gedaan met kalk, ik gebruik deze nu al een jaar en het verschil is immens... 

Haardroger

Ik heb super lang getwijfeld of ik de dyson air wrap zou kopen... En ik geloof best dat hij élke cent waard is, maar die centen heb ik nu even niet of ja, ik kan het er gewoon écht niet aan geven... 'T is maar warme lucht hé.

Ik ben dus op zoek gegaan naar een betaalbaarder alternatief... Betaalbaarder... is dat Nederlands ? Soit, voor de perfecte ABN/ foutloze blogs moet je hier niet zijn ! Ik heb hem nu een jaar en ik ben er zot van ! Als ik mijn haar hiermee heb gedroogd is het net of ik kom van de kapper ! Mijn haar is ook echt super dun en valt echt als een dode rat op mijn hoofd. Hiermee heb ik toch minstens 2 uur lang een beetje volume ! En dat, dames en heren, is het langste dat ik ooit volume heb gehad.

Doucherekje

Ik kan toch écht niet de enige zijn die jarenlang heeft liggen klooien met zo'n "mottig" zilver rekje dat je aan uw sproeier hangt hé ?! Die flessen zijn te groot, er is te weinig plek, het zit in de weg.... En als ik wél de enige was... Wellllll...... Ik heb in ieder geval toch een oplossing gevonden, al is het enkel voor mezelf ! Dit rekje is volledig roestvrij, ziet er goed uit, en ik heb eindelijk plek voor mijn 645566 potjes en flesjes, waar ik er 2 van gebruik ! :-) 

Fanola no yellow shampoo

Voor vele misschien al bekend, indien niet: aanschouw ! De béste zilvershampoo die er is ! Deze shampoo haalt in een wip en een flik al het geel uit je haar. Ik heb al wat zilvershampoo's versleten, maar deze steekt er toch met kop en staart bovenuit. 

 

Biologisch afbreekbare afvalzakjes

Ik zei toch dat ik echt de meest random shit koop op Amazon ?? Wij wonen op een appartement, zijn niet in het bezit van kiekens, en in de zomer zijn wij echt een doelwit voor het wereldkampioenschap "fruitvliegen".

Die beesten zitten o-ver-al ! Wij doen dus dagelijks ons groen afval in zo'n zakje, énnnnnn...... milieubewust ! 

Tripod

Ik kan echt niet geloven dat ik jarenlang een tripod heb gebruikt, die letterlijk 10 euro goedkoper was dan deze, maar ik heb er mee afgezien... ! Man toch, te laag, beetje instabiel ( zoals mezelf maar ok )

Dit was zo'n verademing. Zoals jullie weten neem ik geregeld tutorials op waarin ik een klantje opmaak. Hoe het er achter de schermen aan toe ging wil je niet weten. Ik moest mijn vorige tripod letterlijk op dozen zetten om deze op gewenste hoogte te krijgen.

Not anymore zene, seg, ni me mij. 

I spy with my eye.

Jep, ik heb een cameraatje in mijn huis waarop ik naar mijn huisdieren kijk als ik niet thuis ben. I am that sick. Nee maar serieus, die beestjes zijn alles voor mij, er moet maar eens iets gebeuren hé ?! En dit cameraatje was totaal niet duur. De opstelling was wel eventjes zoeken, maar verder werkt ie perfect ! Je kan 'm ook bedienen van op afstand en zo dus door de kamer kijken. And I can tell you, mijn huisdieren doen echt geen klop overdag. A bit like myself there lol.

Bright Beauty Vanity hollywood make up spiegel met verlichting - 80 x 65 cm - dimbaar - zonder rand - spiegelglas
Ok, dit is eigenlijk van Bol.com, maar goed, hij hoort een beetje bij het concept en ik kreeg hier veel vraag naar, dus we gaan dat gewoon negeren.
Moving on....
 
Als je houdt van slapen in het donker, en dan bedoel ik écht DONKER, dan is dit slaapmasker iets wat je jouw hele leven hebt gemist.It's huge, maar er komt geen streepje licht door. ik kan NIET MEER ZONDER slapen, zonder overdrijven. I can't.
 
An Kusseler
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter