Menu
EUR
Mijn ervaring met Invisible Beaded Extensions

Mijn ervaring met Invisible Beaded Extensions

Door: An Kusseler Reacties: 2

Mijn haar is dun, levenloos, plakt tegen mijn hoofd, blijft nooit in de plooi liggen, kortom: Miserie !

   Triest.

Ik heb altijd gedroomd van een volle bos haar, wat eens langer als 5 uur in de plooi blijft liggen, helaas is dat voor mij tot nu toe enkel gebleven bij een droom.
Toen Sarina het IBE systeem voorstelde werd ik helemaal enthousiast, en zéker toen ik mocht langsgaan om een setje te laten plaatsen.

Maar wat zijn IBE extensions nu eigenlijk ?

In tegenstelling tot bij andere systemen worden er bij IBE extensions geen lijmen gebruikt, wat het sowieso al beter maakt dan de rest, want eender wat ze je wijsmaken; extensions zijn nooit goed voor je haar.

Maar doordat er bij dit systeem geen gebruikt wordt gemaakt van chemicaliën, is het het minst schadelijke voor je haar. En maar goed ook, want de lokken die ik heb daar doe ik toch liever nog een paar jaar mee !

 • TAPE FREE
 • BOND FREE
 • BRAID FREE
 • CHEMICAL FREE
 • TENSION FREE

Bij IBE extensions worden er een paar ringetjes vastgemaakt in de vorm van een "hoef" waarin de extensions worden ingenaaid. Het Géniale van dit systeem is dat je ze bijna niet ziet zitten. Bij fijn haar zoals bij mezelf moet je sowieso wel wat moeite doen om de zijkantjes weg te werken, maar dit is in een no time gefixt !

Bij dit systeem moet je haar 10 CM lang zijn en dan is het al mogelijk om ze te laten plaatsen !

De eerste week moet je wat opletten als je een staart maakt, maar verder zijn ze onderdeel van je eigen haar. 

Voor mensen met een gevoelige hoofdhuid is dit een ideaal systeem omdat er van allergische reacties geen spraken is. Je kan hooguit de eerste dagen een beetje spanning / jeuk hebben doordat je moet wennen aan het haar en dat het vrij strak tegen de hoofdhuid wordt geplaatst, maar dat gaat weg !

Dan na 6-8 weken moet je weer langsgaan om ze terug omhoog te laten plaatsen en het haar blijft tussen de 6-12 maanden goed. Maar ik ga er toch alles uit halen en ze 12 maanden houden ! 

Het prijskaartje voor mijn volle bos is €860. Sarina heeft gekozen voor 100 gram, 40 CM.

Intussen zitten ze er bij mij een 20 tal dagen in en kan ik het volgende vaststellen :

 • De eerste dagen was het niet aangenaam, ik heb een overgevoelige hoofdhuid en het jeukte, intussen is dit volledig verdwenen en voel ik ze niet meer zitten, dit " onaangename " gevoel duurde maximum 4 dagen.
 • Ik heb meer volume in mijn haar
 • Mijn haar kan langer zonder wasbeurt, ik kan het uitstellen tot max 4 dagen.
 • Styling blijft langer zichtbaar
 • Ze zijn onzichtbaar, enkel bij een staart moet je ze even wegwerken langs de zijkanten maar dat vergt bijna geen tijd.
 • Een staart maken is nog mogelijk en doet geen pijn / trekt niet aan mijn hoofdhuid.

Raad in de IBE extensions aan ? 

Ja. Het is een investering, maar je hebt er super veel plezier aan. 

Indien je interesse hebt in IBE extensions en advies op maat, boek dan zeker je advies gesprek bij de dames van blonde & beyond !

 

Hierbij nog wat van de prachtresultaten die je kan verwachten bij Blonde&Beyond

 


Reacties (2)

gravatar
An Kusseler
Geplaatst op 2021-12-29 12:23:31
Beste Alex,
Misschien moet u eerst even wat beter lezen alvorens u een reactie plaatst. In 1 van de eerste zinnen staat duidelijk: extensions zijn nooit goed voor je haar, wat ze je ook wijsmaken. Dit is dus ook van toepassing voor dit systeem. Ik geniet nu na 6 maanden nog steeds en ben nog steeds heel tevreden en wonder boven wonder nog steeds haar op mijn hoofd. Dit is mijn ervaring en ik sta ook nog steeds achter mijn blog. Bedankt voor uw reactie, ik wens u zeer fijne feestdagen toe en een zeer fijn nieuwjaar!
Groetjes, An
gravatar
Alex
Geplaatst op 2021-12-29 10:44:38
Beste,
Uw artikel is niet echt goed onderbouwd.
Het is beter om zelf eerst wat onderzoek te doen. Metaal beter dan keratine? Geen spanning? Hoofdhuid zit al rood en het zit en nog maar net in. Rekening met de hoofdhuid,... Is er ook niet. Het spijt me maar beter zelf eerst goed informeren voor het plaatsen van dergelijke artikel. Het onaangename gevoel dat je beschrijft is spanning en na 4 dagen was het weg. Dit zijn de haren die door spanning zijn uitgevallen...
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »